غذای محلی : خراسان شمالی | بجنورد
طرز تهیه آش جوشواره بجنورد در گردشگر
مشاهده کامل مطلب
طرز تهیه فطیر مسکه بجنوردی در گردشگر
طرز تهیه شله ماش (ماشلِه شله) در گردشگر
قروتو؛ یا آب کشک یکی از غذاهای بومی بجنوردیها است. این غذا شباهت زیادی با کمه ...
طرز تهیه زرک (آش زرشک) در گردشگر
طرز تهیه کؤمه لکلی بؤرک (بورکِ قارچ) در گردشگر
قاتقلی آش یکی از غذاهای محلی خراسان شمالی است.
غذای محلی : خراسان رضوی | مشهد
شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته میشود، غذایی از خانواده آشها است....
قروتی را با نام های زیر نیز میخوانند : اشکنه کشک قروتی کالجوش کله جوش
سر دیگچه مشهدی یک دسر سنتی و محلی مخصوص شهر مشهد است که یک غذای مناسبتی محسوب ش...
کوکو شیرین یک غذای معروف مربوط به خراسان رضوی و شهر مشهد است که هم به صورت پیش ...
غذای محلی : گیلان | رشت
طرز تهیه آلو مسماء در گردشگر
طرز تهیه سیرقلیه در گردشگر
طرز تهیه ترش تره در گردشگر
طرز تهیه باقلا قاتق در گردشگر باقلا قاتق از معروف ترین غذاهای شمال ایران است...
میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان میباشد که در سراسر ایران این غذا...
در گیلان، معمولا فسنجان را با مرغابى یا اردك تهیه می كنند. گیلانى ها فسنجان را...
طرز تهیه باقلا وابیج در گردشگر این غذا با برنج مصرف میشود و در کنارش ماهی ش...
طرز تهیه نازخاتون در گردشگر
ماهی مالابیج یا ماهی مالاتا (ماهی کباب گیلانی ) با ماهی سفید نر درست میشه چون گ...
سوالی دارید؟
● در تلگرام، پاسخگوی شما هستیم
لطفا جاوا اسکریپت مرورگر را روشن نمایید.