آش جوشواره

306دفعه

طرز تهیه آش جوشواره بجنورد در گردشگر


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 90 دقیقه
 زمان پخت 65 دقیقه
 سطح پخت سخت
 غذای محلی بجنورد ( خراسان شمالی )

 

مواد لازم


گوشت چرخ کرده
۲۰۰ گرم
عدس پخته
یک و نیم لیوان
اسفناج پخته شده
۱ فنجان
پیاز داغ
۴ قاشق غذاخوری
رازیانه
۲ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز
۲ قاشق مرباخوری
جوز هندی
۲ قاشق مرباخوری
خمیر پیراشکی
به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم

 

طرز تهیه


گوشت چرخ‌کرده را با نصفی از پیاز داغ، تفت ‌داده، کمی نمک و زردچوبه به آن بزنید و با یک فنجان آب بگذارید تا بپزد.
سپس عدس و اسفناج پخته و گوشت چرخی را مخلوط کرده و نصفی از ادویه (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) را به آن اضافه کرده، نمک و فلفل بزنید و با میکسر خوب له کنید. این موادِ میانی جوشواره است که آماده و کنار بگذارید. برای درست کردن جوشواره‌ها به دو طریق عمل می شود:
۱- قسمتی از خمیر را به صورت لواش نازکی باز کنید و قالب بزنید و داخل لواش‌ها را با مقداری از مواد پر کنید و با لواش دیگری روی آن را بپوشانید و با چنگال چین بکشید.
۲- یا اینکه خمیر را که به صورت لواش نازکی باز کردید به فاصله از مواد روی سطح آن بگذارید و با لواش دیگری روی آن را بپوشانید و با فاصله آن‌ها را برش بزنید و با چنگال چین بکشید.
قابلمه‌ای را پر از آب کرده روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سپس جوشواره‌ها را داخل آب در حال جوش بریزید تا بپزد. البته نباید خیلی بپزد تا له شده و وا برود. جوشواره‌ها را داخل آبکش ریخته کنار بگذارید.
باقی پیاز داغ را داخل قابلمه ریخته واسفناج خام را خرد و به آن اضافه کرده و تفت دهید، باقی ادویه را (رازیانه- تخم گشنیز- جوز هندی) داخل آن بریزید و با یک لیوان آب بگذارید اسفناج بپزد و جا بیفتد، سپس سس جوشواره‌ها را داخل آن ریخته بعد از یکی دو جوش غذا آماده است.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.