شله ماش (ماشلِه شله)
2,229دفعه
طرز تهیه شله ماش (ماشلِه شله) در گردشگر
جزییات غذا
زمان آماده سازی 75 دقیقه
زمان پخت 60 دقیقه
سطح پخت سخت
غذای محلی بجنورد ( خراسان شمالی )
مواد لازم
ماش
۲۰۰ گرم
برنج
۱۵۰ گرم
گوشت قورمه شده
۲۵۰ گرم
پیاز داغ
۳ قاشق غذاخوری
زیره سیاه
۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و بگذارید بپزد.
بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن بریزید و گوشت قورمه را هم به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
برنج باید مانند شله کاملاً له شود. هر از گاهی آن را هم بزنید تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت میشود.