شله ماش (ماش‌لِه شله)

69دفعه

طرز تهیه شله ماش (ماش‌لِه شله) در گردشگر


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 75 دقیقه
 زمان پخت 60 دقیقه
 سطح پخت سخت
 غذای محلی بجنورد ( خراسان شمالی )

 

مواد لازم


ماش
۲۰۰ گرم
برنج
۱۵۰ گرم
گوشت قورمه شده
۲۵۰ گرم
پیاز داغ
۳ قاشق غذاخوری
زیره سیاه
۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم

 

طرز تهیه


ابتدا ماش و پیاز داغ را در ظرف ریخته و کمی آب روی آن بریزید و نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و بگذارید بپزد.
بعد از نیم ساعت برنج را شسته و در داخل آن بریزید و گوشت قورمه را هم به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.
برنج باید مانند شله کاملاً له شود. هر از گاهی آن‌ را هم بزنید تا ته نگیرد و اگر آب آن کم بود کمی آب جوش به آن اضافه کنید. این غذا آبدار نیست و مانند شله زرد سفت می‌شود.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.