طرز تهیه زرک (آش زرشک) در گردشگر
جزییات غذا
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
سطح پخت سخت
غذای محلی بجنورد ( خراسان شمالی )
مواد لازم
برنج
۳۷۵ گرم
سبزی آش
۱ کیلو
آب زرشک
۵ فنجان
لپه
۷۵ گرم
پیاز
۲۷۵ گرم
نعناع
۳ قاشق سوپخوری
گلپر
به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه
به مقدار لازم
طرز تهیه
سبزی آش یعنی تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را پاک کرده آن را خرد نمایید سه کاسه آب در دیگ ریخته سبزیجات و برنج را در آن بپزید.
همینکه برنج پخته شد و لعاب پس داد، یک پیاز درشت را حلقه حلقه بریده در ماهی تابه سرخ نموده و همراه با زرد چوبه و نمک آن را پس از ریختن آب زرشک، در آش بریزید سپس قدری گلپر نرم هم در آش ریخته نعناع داغ را آماده کنید تا آن را روی آش بریزید.
اگر بخواهید آش آبلیمو یا آش گوجه و یا آش آب نارنج و یا آش آبغوره و یا آش زرشک و یا آش آلو بخارا بپزید، بجای آب زرشک هر یک از مواد فوق ذکر را در آش بیریزید تا آش مطلوب بدست آید.