قاتقلی آش یکی از غذاهای محلی خراسان شمالی است.
جزییات غذا
زمان آماده سازی 85 دقیقه
زمان پخت 60 دقیقه
سطح پخت معمولی
غذای محلی بجنورد ( خراسان شمالی )
مواد لازم
برنج نیم دانه
۱ پیمانه
ماست
۱ کیلو
اسفناج
۲۵۰ گرم
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را با ۴ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک روی اجاق میگذاریم تا حالت نیم پز پیدا کند در این حالت اسفناج خرد شده را اضافه میکنیم پس از جا افتادن اجاق را خاموش کرده میگذاریم غذا کمی خنک شود سپس ماست را به آرامی و کم کم اضافه میکنیم تا نبرد. این غذا با ماهی شور در تابستان و با ماهی تازه سرخ شده در زمستان سرو میشود.