کوکو شیرین یک غذای معروف مربوط به خراسان رضوی و شهر مشهد است که هم به صورت پیش غذا و هم دسر و به صورت سرد و گرم سرو می شود.
در مهمانی های مشهدی، کوکو شیرین، پای ثابت میز به حساب می آید.
مواد تشکیل دهنده این غذا عبارتند از سیب زمینی، تخم مرغ و گاهی کمی آرد. تقریباً شبیه به کوکو سیب زمینی است اما مشهدی ها روی آن شیره می ریزند. این شیره با شکر، آب، گلاب و زعفران درست می شود. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد برگردانده و شربت روی آن ریخته و می گذارند طرف دیگر نیز سرخ شود و مواد شربت هم روی کوکو همراه با سرخ شدن آن با حرارت خیلی کم بپزد. سپس آن را به صورت لوزی برش زده و با خلال پسته و زرشک تزیین می کنند.