آلو مسماء

183دفعه

طرز تهیه آلو مسماء در گردشگر


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 80 دقیقه
 زمان پخت 60 دقیقه
 سطح پخت معمولی
 غذای محلی رشت ( گیلان )

 

مواد لازم


مرغ
برای هر نفر يه تكه
آلو قيسی
برای هر نفر 3 عدد
آلو سياه
برای هر نفر 3 عدد
پیاز
2 عدد
شکر سفید
2 قاشق غذاخوري
نمک
مقداری
زردچوبه
مقداری

 

طرز تهیه


مرغ رو با كمي آب و زردچوبه داخل قابلمه ریخته و روی شعله می گذاریم.
پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم به آن اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.
بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.


نكته:
• اين خورش بايد آب كمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغيير است.یا میتوانید بدون شکر طبخ کنید.
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.