طرز تهیه آلو مسماء در گردشگر
جزییات غذا
زمان آماده سازی 80 دقیقه
زمان پخت 60 دقیقه
سطح پخت معمولی
غذای محلی رشت ( گیلان )
مواد لازم
مرغ
برای هر نفر يه تكه
آلو قيسی
برای هر نفر 3 عدد
آلو سياه
برای هر نفر 3 عدد
پیاز
2 عدد
شکر سفید
2 قاشق غذاخوري
نمک
مقداری
زردچوبه
مقداری
طرز تهیه
مرغ رو با كمي آب و زردچوبه داخل قابلمه ریخته و روی شعله می گذاریم.
پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم به آن اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.
بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.
نكته:
• اين خورش بايد آب كمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا آلوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغيير است.یا میتوانید بدون شکر طبخ کنید.
• طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.