طرز تهیه سیرقلیه در گردشگر
جزییات غذا
زمان آماده سازی 120 دقیقه
زمان پخت 90 دقیقه
سطح پخت سخت
غذای محلی رشت ( گیلان )
مواد لازم
برگ سیر تازه
3 عدد
پیاز
1 عدد
تخم مرغ
3 عدد
لپه
یک پیمانه
مرغ
نصف یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتیمتری خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.
لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید. آنها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.
همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید. پس از 5 دقیقه می توانید غذا را سرو کنید.