سیرقلیه

71دفعه

طرز تهیه سیرقلیه در گردشگر


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 120 دقیقه
 زمان پخت 90 دقیقه
 سطح پخت سخت
 غذای محلی رشت ( گیلان )

 

مواد لازم


برگ سیر تازه
3 عدد
پیاز
1 عدد
تخم‌ مرغ
3 عدد
لپه
یک پیمانه
مرغ
نصف یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم

 

طرز تهیه


ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی‌متری خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.
لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید. آنها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید.
همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند.
وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید. پس از 5 دقیقه می توانید غذا را سرو کنید.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.