باقلا وابیج

242دفعه

طرز تهیه باقلا وابیج در گردشگر

این غذا با برنج مصرف می‌شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می‌شود.



 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 60 دقیقه
 زمان پخت 35 دقیقه
 سطح پخت معمولی
 غذای محلی رشت ( گیلان )

 

مواد لازم


شوید خشک
3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری
تخم‌ مرغ
3 عدد
سیر
3 حبه
کره
100 گرم
باقلای مازندرانی
500 گرم
آب
یک پیمانه
دارچین
به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه
به میزان لازم

 

طرز تهیه


* ابتدا باقالی‌ها را از پوست جدا کرده و همراه سیر می‌کوبیم .

* بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می‌دهیم.

* سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد ، تخم‌مرغ‌ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد .

* وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم‌مرغ‌ها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می‌کنیم.

* سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.