طرز تهیه نازخاتون در گردشگر
جزییات غذا
زمان آماده سازی 60 دقیقه
زمان پخت 20 دقیقه
سطح پخت معمولی
غذای محلی رشت ( گیلان )
مواد لازم
بادمجان
8 عدد
گوجه فرنگی
5 عدد
آب غوره
نصف لیوان
نعناع خشک
یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده
سه قاشق سوپخوری
گلپر
یک قاشق غذاخوری
آب انار
2 لیوان
طرز تهیه
بادنجانها را میتوان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست میکنیم و خوب ساطوری میکنیم.
در این زمان مقداری آبجوش روی گوجهفرنگیها میریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجهها را خرد کرده و کنار میگذاریم.
آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره میگذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر میداریم و با گوجهفرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف میکشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین میکنیم.
نکته : گیلانی ها نازخاتون را با دلال (نمک سبز) میل میکنند.