کؤمه لکلی بؤرک (بورکِ قارچ)

136دفعه

طرز تهیه کؤمه لکلی بؤرک (بورکِ قارچ) در گردشگر



 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 60 دقیقه
 زمان پخت 30 دقیقه
 سطح پخت خیلی آسون
 غذای محلی بجنورد ( خراسان شمالی )

 

مواد لازم


آرد
۷۰۰ گرم
قارچ
۸۰۰ گرم
کره
۵۰ گرم
نمک و فلفل
به مقدار لازم

 

طرز تهیه


قارچ ها را تمیز کرده و خرد کنید و در آب بپزید. سپس آن را با کره قاطی کنید. خمیری را که بدون مایهٔ خمیر به‌عمل آمده است، پهن کرده و به‌اندازه‌های دلخواه ببرید و در داخل آن، قارچ‌های پخته‌شده را بریزید و در داخل تنور و یا فر گذاشته، بپزید.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.