قاتقلی آش

41دفعه

قاتقلی آش یکی از غذاهای محلی خراسان شمالی است.


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 85 دقیقه
 زمان پخت 60 دقیقه
 سطح پخت معمولی
 غذای محلی بجنورد ( خراسان شمالی )

 

مواد لازم


برنج نیم دانه
۱ پیمانه
ماست
۱ کیلو
اسفناج
۲۵۰ گرم
نمک
به میزان لازم

 

طرز تهیه


برنج را با ۴ پیمانه آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک روی اجاق می‌گذاریم تا حالت نیم پز پیدا کند در این حالت اسفناج خرد شده را اضافه می‌کنیم پس از جا افتادن اجاق را خاموش کرده می‌گذاریم غذا کمی خنک شود سپس ماست را به آرامی و کم کم اضافه می‌کنیم تا نبرد. این غذا با ماهی شور در تابستان و با ماهی تازه سرخ شده در زمستان سرو می‌شود.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.