اشکنه کشک یا قروتی

757دفعه

قروتی را با نام های زیر نیز میخوانند :
اشکنه کشک
قروتی
کالجوش
کله جوش


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 60 دقیقه
 زمان پخت 45 دقیقه
 سطح پخت معمولی
 غذای محلی مشهد ( خراسان رضوی )

 

مواد لازم


کشک
یک شیشه کوچک
نعناع خشک
به میزان لازم
پیاز
یک عدد
نان نرم
یک برش
زردچوبه
به مقدار لازم
گردو
به مقدار لازم

 

طرز تهیه


پیازها را خرد کرده و سرخ کنید سپس نعنا و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
کشک را در ظرف جداگانه ای ریخته و آن را با آب رقیق کنید.
سپس کشک را به پیاز و نعنا که در حال سرخ شدن است،اضافه می کنیم.نان را هم اضافه کنید.
هم بزنید تا جوش بیاید پس از این که به غلظت مناسب رسید.گردو را اضافه کنید.
و بعد از چند دقیقه آماده سرو کردن است.

نکات :
+ موقع خوردن هم باید نون ها رو تیکه تیکه کنید بریزید تو ظرف و بعدشم اشکنه رو بریزید رو نونا . (شبیه آبگوشت خورده میشه)
+ غذای خوش خوراک و خوش مزه ای واسه وقتایی که عجله ای بخواین چیزی درست کنید خوبه.
+ توی سرما هم که مسلما بیشتر مزه میده.
+ کنارش پیاز بذارید که چاشنی خوبیه واسش ، ترشی هم گزینه ای خوبیه .
+ بیشتر کشکا شورن واسه همین نمک نمی خواد بزنید ولی قبل از سرو کردن تست کنید اگه لازم بود بریزید.
+ نونی که توش میندازیم واسه لعاب دادنه.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.