ترش تره

104دفعه

طرز تهیه ترش تره در گردشگر


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 80 دقیقه
 زمان پخت 60 دقیقه
 سطح پخت خیلی آسون
 غذای محلی رشت ( گیلان )

 

مواد لازم


سبزی
۱ کیلو
برنج
۱ قاشق غذاخوری
آب
۱ پیمانه
آب غوره
۱ پیمانه
سیر
۱ بوته
نمک و فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
تخم‌ مرغ
۲ تا ۳ عدد

 

طرز تهیه


سبزیجات ترش تره شامل : جعفری، گشنیز،تره ،اسفناج، برگ چغندر چند شاخه شنبلیله و نعناع ، چوچاق، ترش واش و وارمبو هم کمی.
*. ابتدا سبزی ها را با ساطور، ریز خرد می کنند. سپس به اندازه یک لیوان آب و نصف لیوان برنج (برای یک کیلو سبزی خرد شده) که قبلاً خیسانده اند، در قابلمه می ریزند تا سبزی و برنج کاملاً پخته شود . سپس سیر را خرد کرده ،با زردچوبه و روغن سرخ می کنند.
*. به مواد داخل قابلمه اضافه می کنند.سر آخر، در ترشی مورد علاقه، مقداری آرد برنج (گندم) حل کرده و به تدریج به خورشت اضافه می کنند. این کار باعث لعابدار شدن خورشت می شود. در پایان نیز تخم مرغ ها را اضافه نموده، وقتی کمی خودش را گرفت هم بزنید تا تخم مرغ باتمام سبزی مخلوط شود ولی خیلی ریز نشود و در خورشت تکه های تخم مرغها نمایان باشند. فلفل را هم اضافه کنید .خورشت آماده است آن را با برنج کته و ترب و زیتون در گیلان سرو می کنند.این غذا با نان هم خوشمزه می شود.

نکات :
در سبزیجات مواد اولیه دقت کنید که میزان تره زیاد نباشد ولی اسفناج و برگ چغندر باید بیشتر باشد.
بجای آب غوره از آب لیمو هم میتوانید استفاده کنید.
بجای روغن اگر از کره استفاده شود غذا خوشمزه تر می شود.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.