میرزا قاسمی

198دفعه

میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.



 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 60 دقیقه
 زمان پخت 20 دقیقه
 سطح پخت آسون
 غذای محلی رشت ( گیلان )

 

مواد لازم


بادمجان
6 عدد
گوجه فرنگی
3 عدد
سیر
1 بوته
تخم‌ مرغ
3-2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم

 

طرز تهیه


ابتدا بادمجانها را روی ذغال (در حال حاضر چراغ گاز) کباب میکنند، سپس پوست سوخته’ آن را جدا کرده، با گوشت کوب و یا ساطور تخته(در سابق استفاده می شد) می‌کوبند.آنگاه بادمجانها را با مقداری زرد چوبه در روغن تفت داده و سیر را نیز که قبلاً خرد و سرخ کرده اند، به بادمجانها اضافه می کنند. در فصول تابستان و بهار مقداری گوجه فرنگی را ریز خرد کرده، به مخلوط سیر و بادمجان اضافه میکنند و در فصل زمستان از رب گوجه فرنگی استفاده می کنند. وقتی گوجه (رب) نیز تفت داده شد، تخم مرغ را اضافه می کنند.

میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج خورده می شود.

امیدواریم با تهیه این غذای بسیار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.