نازخاتون

181دفعه

طرز تهیه نازخاتون در گردشگر


 

جزییات غذا


 زمان آماده سازی 60 دقیقه
 زمان پخت 20 دقیقه
 سطح پخت معمولی
 غذای محلی رشت ( گیلان )

 

مواد لازم


بادمجان
8 عدد
گوجه فرنگی
5 عدد
آب غوره
نصف لیوان
نعناع خشک
یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده
سه قاشق سوپ‌خوری
گلپر
یک قاشق غذاخوری
آب انار
2 لیوان

 

طرز تهیه


بادنجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم.

در این زمان مقداری آبجوش روی گوجه‌فرنگی‌ها می‌ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. سپس گوجه‌ها را خرد کرده و کنار می‌گذاریم.

آنگاه بادنجان ساطوری شده را همراه با آب انار و آب غوره می‌گذاریم تا آهسته بجوشد و غلیظ شود. پس از آن گلپر، نعنا و پیاز رنده شده را ریخته و از روی شعله بر می‌داریم و با گوجه‌فرنگی خرد شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم. سپس با مقداری گردوی خرد شده تزیین می‌کنیم.

نکته : گیلانی ها نازخاتون را با دلال (نمک سبز) میل میکنند.

نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این غذا نظر بدهید.

نظرات کاربران
اولین نفری باشید که نظر می دهید.

نظر خودتان را ارسال کنید


برای ثبت نظرات، نقد و بررسی شما لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.